contact

Adresa

Drumul Muntele Gaina nr 108

(acces din Soseaua Odai)

Sector 1, Bucuresti

Situat in partea de Nord a Bucurestiului, in proximitatea padurii Baneasa, Centrul de rezidenta pentru seniori TRAI BUN va asteapta sa ne treceti pragul si sa va convingeti de calitatea si standardele inalte pe care le oferim. Programeaza o vizita apeland unul dintre specialistii nostri sau lasa-ne un mesaj si te vom contacta noi

Lasa-ne un mesaj

telefon

0770 877 836

Email

acasa@azil-trai-bun.ro

Nu ne-a fost usor sa luam aceasta decizie, dar s-a dovedit una foarte inspirata! Am ales Trai Bun doar dupa ce am analizat toate datele si ne-am asigurat ca bunicul va avea parte de toata grija posibila! Acum, el nu doar ne spune ca este fericit de noua situatie, dar ne arata asta prin modul in care evolueaza, in ciuda problemelor de sanatate. Socializeaza cu alte persoane apropiate ca varsta si cel mai mult ne linistite faptul ca il stim permanent pe maini bune.

Ioana AndreescuAssistent Manager, Bucuresti

Recomandam cu caldura alegerea acestui azil de batrani, eu si sotia mea suntem convinsi deja ca am luat decizia cea buna! Personalul este nu doar profesionist, ci si… uman, astfel incat batranii sunt ingrijiti ca niste bunici, exact asa cum merita dupa o viata in care la randul lor au muncit sa faca lucrurile bine. Ne place si locatia, intr-o zona naturala si linistita, iar totul este ca intr-o combinatie intre hotel si clinica de ingrijire, varianta perfecta pentru varsta a treia.

Dumitrascu Marcel, Inginer Software, Ilfov

Ne-am impacat greu cu decizia de a o lasa pe bunica la azil, dar se pare ca nu am gresit deloc. Acum, ea are parte de grija unui personal calificat, care o trateaza inclusiv cu empatie. Noi si nepotii ei o vizitam des si este inca parte din familia noastra, nu am abandonat-o, comunicam permanent dar suntem bucurosi sa o stim in siguranta acolo, pe maini bune! Bravo intregii echipe pentru modul in care decurg lucrurile la Trai Bun! Chiar este un trai bun pentru locatari, dupa cum ne arata si bunica.

Sandu ElianaInvatatoare, Bucuresti