Despre noi

Centrul de rezidenta pentru seniori TRAI BUN este o unitate cu o vasta experienta in ingrijiri medicale si paliative, standardele noastre de ingrijire fiind axate mai mult catre un spital, si mai putin catre un simplu camin de batrani.

Situat in partea de Nord a Bucurestiului, in proximitatea padurii Baneasa, Centrul de rezidenta pentru seniori TRAI BUN va asteapta sa va convingeti de calitatea si standardele inalte pe care le oferim. Va asiguram ca parintii sau bunicii dumneavoastra vor avea parte de ingrijire adecvata, dar si de respectul cuvenit dupa o viata activa.

Ne dorim ca in cadrul centrului nostru beneficiarii sa aiba ingrijiri de inalta calitate, atat din punctul de vedere al personalului medical si auxiliar, cat si din punctul de vedere al serviciilor de ingrijire si recuperare.

Cu dotari si facilitati de ultima generatie, cu spatii variate care asigura intimitatea, dar si sentimentul de familie extinsa, centrul nostru de rezidenta asigura ingrijire permanenta in functie de nevoi, pentru a oferi siguranta si confortul tuturor beneficiarilor.

Echipa noastra ofera ingrijiri medicale 24/24, 7/7, sanatatea si siguranta pacientilor nostri fiind pe primul plan.

Pentru a putea oferi in permanenta servicii medicale la standarde europene, suntem intr-o continua dezvoltare a echipei medicale si a serviciilor oferite, o parte din servicile oferite fiind urmatoarele: consult medical general, consult neurologic periodic, consult psihiatric periodic, consult psihologic periodic, ingrijire pacienti cu dementa / boala Alzheimer, ingrijiri paliative, kinetoterapie, administrare medicatie, ingrijirea escarelor si a drenurilor, monitorizare parametri vitali, ingrijire sonde, administrare PEV, alimentare si hidratare oral / gastrostome / traheostome, recoltare analize, consult cardiologic, ozonoterapie, fototerapie, oxigenoterapie, drenaj limfatic medical, vitaminoterapie PEV, infiltratii cu acid hyaluronic,  fizioterapie, cure cu Cerebrolisyn, ingrijirea plagilor, etc.

In momentul de fata, echipa medicala este formata din:

  • Medic generalist cu competente geriatrie
  • Medic neurolog
  • Medic psihiatru
  • Medic psiholog
  • Medic kineteterapeut

In cateva cuvinte, Centrul de rezidenta pentru seniori TRAI BUN se poate descrie asa: ACASA, CU INGRIJIRI MEDICALE!

Ce spun clientii despre serviciile noastre